Na sajtu Motoroom Webshop omogućeno je plaćanje na četiri načina. Za fizička lica omogućeno je plaćanje pouzećem prilikom preuzimanja robe, kartično plaćanje i plaćanje uplatom na račun bankarskom uplatnicom, dok je pravna lica omogućeno plaćanje preko računa. 

Plaćanje pouzećem

Najpopularniji vid plaćanja jeste plaćanje pouzećem. Ovaj vid plaćanja podrazumeva da na našem sajtu generišete porudžbinu čiju dostavu možete da pratite u realnom vremenu.

Prilikom kreiranja porudžbine, na email adresu vam stižu podaci porudžbine.

Pošiljka se ka vama šalje u roku od najviše 72 sata(uglavnom 24), a prilikom isporuke plaćate kuriru iznos koji vam je prikazan i na računu u mailu. Ukoliko je usluga skuplja prilikom preuzimanja, dužni ste da nas obavestite kako bismo to regulisali u najbržem mogućem roku.

Plaćanje bankarskom uplatnicom

Ukoliko želite da uplatu izvršite pre slanja, istu možete učiniti tako što ćete prilikom porudžbine kliknuti na opciju “Plaćanje bankarskom uplatnicom”.

Po završetku kupovine, na email adresu stiže vam izgenerisana uplatnica.

Robu šaljemo nakon što evidentiramo uplatu.

Plaćanje karticama

Motoroom Webshop se može pohvaliti da je među retkim sajtovima za prodaju moto delova i opreme na kome je omogućeno plaćanje platnim karticama. 
Plaćanje karticama vrši se uz pomoć platforme, kompanije Corvus Pay, čije je plaćanje 100% bezbedno. 

Plaćanje preko računa

Pravnim licima omogućeno je plaćanje preko računa. Za detalje, pozovite našu korisničku službu na broj 062/1922-372