motoroom webshop doo Subotica je internet prodavnica moto i kvad delova, opreme za motocikliste i saputnike i guma. U našoj ponudi nalaze se delovi, oprema i gume renomiranih proizvođača, te uz kupovinu u našoj web prodavnici, dobijate adekvatnu proizvođačku garanciju na svaki artikal.

Naša kompanija svu prodaju vrši isključivo preko interneta i nije moguće fizičko preuzimanje u našim prostorijama. Na taj način imamo mogućnost da Vam ponudimo najpovoljnije cene na tržištu.

Sarađujemo sa velikim brojem uvoznika i distributera moto opreme, delova i guma, te smo prodavnica s najvećim izborom brendova u Srbiji. Vaše pakete dostavljamo na adresu koju vi odaberete, a to može biti vaša kućna adresa, adresa na poslu, adresa servisa koji će vam ugraditi delove, …. Paketi iz naše prodavnice stižu za najviše 72 sata od trenutka porudžbine.

Za razliku od drugih, naš tim stručnjaka pažljivo proverava svaku pristiglu narudžbinu kako bismo bili sigurni da ćete dobiti baš ono što ste poručili.

Ukoliko vam je potrebna pomoć prilikom poručivanja, možete nas pozvazti na broj telefona 062/1299 379 svakog radnog dana od 09:00 do 20:00 kao i subotom od 09:00 do 12:00.

Zašto baš motoroom?

motoroom webshop pruža vam više od drugih oglasnika. Mi nismo tu da vam prodamo, mi smo tu da zajedničkim snagama učinimo vožnju motociklima lepšom.

Među našim predlozima za putovanja motorom, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu, sigurni smo da ćete pronaći rutu koja odgovara vašem motociklu, vremenu i finansijskoj situaciji. Ukoliko taj put podrazumeva prelazak preko granice, pripremili smo spisak svih evropskih država sa važećim zakonima za motocikliste.

Ukoliko ste vični sa alatom, u rubrici “Uradi sam” pružamo vam niz saveta kako da sami odradite manju popravku ili servis svog ljubimca, a ako nešto krene po zlu, vrlo rado ćemo vam odgovoriti na svaki tehnički upit.

Razumemo i da veliki broj motocikala nije baš vičan sa terminima, tako da se sa kompletnom moto terminologijom možete upoznati u sekciji “Leksikon”. Pretragu delova možete učiniti i prema modelu motocikla i na taj način pronaći sve odgovarajuće delove koje imamo za traženi model. Pored toga na stranici možete pogledati i osnovne informacije o motociklu, a imate mogućnost da motocikl “parkirate u garažu” i na taj način svaku sledeću pretragu vršite jednim klikom.

Ukoliko često kupujete opremu i delove, nudimo vam dva nivoa kartica – “motoroom” i “motoroom plus” predstavljaju kartice lojalnosti koje štede za vas. Vlasnici kartice, prilikom svake kupovine prikupljaju bodove koje mogu iskoristiti prilikom sledeće kupovine. Besplatna kartica vraća 1% prilikom svake kupovine, dok uz “motoroom plus” karticu povrat iznosi 3% prilikom svake kupovine.

Na kraju, tu su i poklon kartice koje vam sada omogućavaju da smanjite glavobolju i kupovinu poklona za motocikliste učinite znatno jednostavnijom.